• +90 212 220 80 62
  • info@egenisan.com
  • Baris Mh. Ada Ciftligi Cd. Nu:7/1 Beylikdüzü / ISTANBUL

HİZMETLERİMİZ

Ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak verilen test, muayene ve doğrulama hizmetlerimize ilişkin bilgilere bu bölümden ulaşabilirsiniz.

    • Hastane HVAC Performans Testi

      Hastane HVAC Performans Testi

      DIN 1946-4, SKS ve SAS standartlarına uygun olarak hastanelerde bulunan temiz oda’lar ve temiz alanlar için mahal temizlik sınıfları ve havalandırma başarısı HVAC performans testleri ile doğrulanır ve belgelendirilir.

    • Biyogüvenlik Kabini Performans Testi

      Biyogüvenlik Kabini Performans Testi

      Biyogüvenlik Kabinleri TS EN 12469, ANSI/NSF 49 ve GLP standartlarına ve talimatlarına uygun olarak performans testleri ile doğrulanır ve belgelendirilir.
       
       

    • Kanal Sızdırmazlık Testi

      Kanal Sızdırmazlık Testi

      Havalandırma kanallarının sızdırmazlık başarısı TS EN 1507, TS EN 12237, ANSI/SMACNA ve BESA/DW 143 standartlarına uygun olarak kanal sızdırmazlık testi ile doğrulanır ve belgelendirilir.
       

    • Temiz Oda HVAC Performans Testi

      Temiz Oda HVAC Performans Testi

      ISO 14644 standartlarına ve Eudralex GMP talimatlarına uygun olarak gerçekleştirilen Temiz Oda HVAC performans testleri ile partikül girişi, çoğalması ve barınması asgari seviyeye indirilmekte, partikül derişimi denetim altında tutulmaktadır.

    • Çeker Ocak Performans Testi

      Çeker Ocak Performans Testi

      Çeker Ocak’lar TS EN 14175, ASHRAE 110 ve NEBB standartlarına ve kılavuzlarına uygun olarak performans testleri ile doğrulanır ve belgelendirilir.
       
       

İŞLERİMİZ

Bu bölümde test hizmeti vererek ulusal ve uluslararası alanda başarı ile tamamlamış olduğumuz bazı işlerimizi inceleyebilirsiniz.

TÜM İŞLERİMİZİ İNCELEYİNİZTÜM İŞLERİMİZ

HAKKIMIZDA

Ege Nisan 1996 yılında Makine Mühendisi Ali Boylu tarafından İzmir ’de kuruldu. 2010 yılında hizmet merkezini İstanbul ’a taşıyan Ege Nisan, temiz odalar ve hijyenik havalandırma sistemlerinin test, muayene ve doğrulama faaliyetleri konusunda ulusal ve uluslararası alanda faaliyetlerini yürütmektedir.

TS EN ISO 14644-1, TS EN ISO 14644-2, TS EN ISO 14644-3, Eudralex GMP, DIN 1946-4 standartlarına ve talimatlarına uygun olarak Temiz Oda ve hijyenik alanların partikül ölçümü ve sınıflandırılması, hepa filtre sızdırmazlık (DOP) testleri ve ilgili tüm HVAC çalıştırma ve performans testleri, TS EN 12469 ve NSF/ANSI 49 standartlarına uygun olarak Biyogüvenlik Kabini Performans Testleri, TS EN 14175 ve ASHRAE 110 standartlarına uygun olarak Çeker Ocak Performans Testleri, TS EN 1507 standardına uygun olarak kanal hava sızdırmazlık testlerini gerçekleştiren Ege Nisan, halen TÜRKAK akreditasyonlu A tipi test ve muayene kuruluşu olarak faaliyet göstermektedir.

İlkelerimiz ve çalışma anlayışımızla amacımız, güvenli, sağlıklı ve sürdürülebilir Temiz Oda ve temiz alanların oluşturulmasına katkı sağlamaktır.

TARAFSIZLIK

Test ve muayene sonuçlarımızı objektif olarak değerlendiririz.

BAĞIMSIZLIK

Test ve muayene faaliyetlerimiz bağlantılı sayılabilecek iş kollarından bağımsız olarak yürütülür.

GİZLİLİK

Faaliyetlerimiz sırasında hizmet alan kuruluşlar hakkında edindiğimiz tüm bilgi ve belgeleri gizli tutarız.

NEDEN EGE NİSAN?

En Uygun Teklif

Ege Nisan, profesyonel teknik kadrosu ile test, muayene ve doğrulama (validasyon) hizmeti ihtiyaçlarınız için yüksek nitelikte hizmet ve bu hizmete nazaran uygun fiyat teklifi sunmaktadır.

Nitelikli Hizmet

Ege Nisan, ulusal ve uluslararası standartlar ile güncel test ve muayene tekniklerine uygun olarak profesyonel teknik kadrosu ile yüksek nitelikte hizmet vermektedir.

İyi Zamanlama

Ege Nisan, deneyimli teknik kadrosu ile verdiği test, muayene ve doğrulama hizmetlerini doğru zamanlama ile eksiksiz olarak tamamlamaktadır.

  • "Our company, Albset-EU, contacted EGE NISAN to perform tests in our Cleanrooms. They responded very quickly and the service was provided on the agreed time. Their staff is very well qualified and helped with their advice and expertise. We are satisfied with their service and will hire EGE NISAN again in the future."

    Marenglen Lleshi
    General Manager at ALBSET-EU (Albania)

ÇÖZÜM SAĞLAYICILARIMIZ

© EGENISAN 2020